Trenger du hundepass?

VÅR HUNDEPASSVISJON

  • Hunden din blir en del av vår allerede etablerte hundehverdag, og vi tar vare på den som våre egne med kos, mosjon og daglig stell. 
  • Vi kan passe 1-2 hunder fra samme hundehold i vår hundegård. Hunden(e) står i egen innhengning på 22 kvm med isolert hundehus og gapahuk, og direkte tilgang til stor luftegård.
  • Vi tilpasser hundens aktivitet etter dine ønsker under oppholdet. Det er muligheter for å ta din polarhund med på spannturer dersom den er i god form og glad i å trekke. Ellers kan vi tilby aktivitet i form av løpeturer, kløvtur, snørekjøring eller sykkeltur. Hunden vil også få løpe i luftegården under tilsyn.  
  • Hos oss vil hunden få hundefôr av høy kvalitet. VIPP tørrfôr sammen med kvernet storfe. Ønsker hunden annet fôr ber vi deg ta med det selv.
  • Vi sender deg oppdateringer og bilder under oppholdet hvis du ønsker det.

OM HUNDEN DIN

  • Vi tar din hunds trygghet og helse på alvor. Det er derfor et absolutt krav at hunden er vant til å bo ute i hundegård eller på kjetting når den skal bo ute hos oss. 
  • Vi passer i utgangspunktet kun polare raser som vi vet tåler å stå ute i nordisk klima, men vi kan gjøre unntak i sommerhalvåret dersom du har en annen rase som er vant til å bo ute i varmere temperaturer. 
  • Hunden din må være alminnelig sosialisert, frisk, vaksinert og ha gyldig forsikring når du leverer den. Den må ha halsbånd og du må ta med trekksele/tursele, ellers har vi alt av utstyr. Vi passer dessverre ikke tisper med løpetid. Ved sykdom eller skade benyttes vår lokale veterinær på eiers samtykke. 

BOOKINGSKJEMA


PRISLISTE

Vi tar forbehold om endringer i priser.

Én hund, ordinær døgnpris 

Inkludert fôr og aktivitet 

420 NOK

To hunder, ordinær døgnpris 

Inkludert fôr og aktivitet 

690 NOK

Døgnpris høysesong 

Feriesesong og høytider                                                   

450 NOK

750 NOK

Avbestillingsgebyr 

Avbestilling må skje senest 48 timer før avtalt avlevering. Se vilkår og betingelser for gebyrer.